jednokratne-britvice

Jednokratne ili višekratne britvice – kako izabrati prave?

Savršeno brijanje nogu, pazuha i bikini zone moguće je samo uz odgovarajuće britvice za žene. Saznajte kako odabrati najbolje!
Mokro brijanje

Mokro brijanje: Što sve morate znati?

I jednokratne i višekratne britvice omogućuju besprijekorno brijanje pazuha, nogu i bikini zone. Za razliku od drugih metoda odstranjivanja dlačica kao što su epilacija i vosak, NIVEA britvice su posebno nježne, čak i prema osjetljivoj koži.

britvice-nivea

Koje su prednosti mokrog brijanja?

Bezbolno je – za razliku od epilacije i voska

Brijanje nogu, pazuha i bikini zone NIVEA britvicama potpuno je bezbolno, za razliku od epilacije ili depilacije voskom. Zato je brijač bolji izbor ako ste osjetljivi na bol.

Brijanje i njega u jednom

NIVEA Sanfte Rasur gel za brijanje štiti kožu od ozljeda tijekom brijanja, no istovremeno je i hidratizira zahvaljujući njegujućim sastojcima.

Ušteda vremena

Mokro brijanje uštedit će vam dragocjeno vrijeme. Tuširanje prije brijanja ima još jednu prednost: topla voda omekšat će dlačice, zbog čega će britvice lakše kliziti po koži.

Dobro je znati

Za višekratne i jednokratne britvice vrijedi isto pravilo: kad britvice prestanu glatko kliziti po koži, vrijeme je da ih zamijenite. Na glavu NIVEA brijača namjestite zamjenske britvice ili kupite nove ako koristite jednokratne. Inače će britvice početi čupati dlačice, što je neugodan osjećaj koji definitivno želite izbjeći. 

Jednokratne britvice

Jednokratne britvice za žene u pokretu

Mnoge žene kunu se u njihovu praktičnost – saznajte zašto su ih oduševile jednokratne britvice za brijanje.

Mogu li se jednokratne britvice koristiti više puta? Da!

Jednokratne britvice sastoje se od jednog dijela - oštrica pričvršćenih na brijač. Jeftiniji modeli obično imaju jednu do tri oštrica, dok kvalitetnije varijante s 5 oštrica omogućuju nježnije brijanje. Jesu li jednokratne britvice prikladne samo za putovanja? Nipošto! Iako su iznimno praktične za poslovni put ili godišnji odmor, možete ih koristiti i kad niste u pokretu. Koštat će vas manje, a odaberete li jednokratne NIVEA britvice za žene, moći ćete ih upotrijebiti više puta zahvaljujući kvalitetnim oštricama.

jednokratne-britvice-nivea

Višekratne britvice

Višekratne britvice: Sofisticiran sustav

Ako britvice postanu tupe, jednostavno namjestite nove na brijač: višekratne NIVEA britvice za žene dizajnirane su za posve jednostavnu upotrebu!

glatke-noge

Nakon zamjene oštrice, višekratne britvice djeluju poput novih!

NIVEA višekratne britvice imaju oštrice čvrsto pričvršćene na ručku, no možete ih zamijeniti pritiskom na gumb. 

Uobičajeno su nešto veće od jednokratnih britvica, što olakšava rukovanje. To posebno vrijedi za britvice za žene. Osim toga, jednokratne britvice su rigidne dok NIVEA brijač ima glavu koja se pomiče u svim smjerovima i slijedi konture ženskog tijela. Brijanje bikini zone, nogu i pazuha tako postaje mnogo ugodnije, a i smanjuje se mogućnost iritacije kože i mikroozljeda.

Zašto su višekratne britvice skuplje od jednokratnih britvica? Jer obično imaju više oštrica i jastučić s posebnim sastojcima za brijanje osjetljive kože. Također, budući da odbacujete samo britvice, a ne i brijač, višekratne britvice su bolje za okoliš. 

Dodatni savjeti

Dodatni savjeti o brijanju

Brijanje nogu, pazuha i bikini zone može rezultirati iritacijama kože i crvenilom neovisno tome koristite li višekratne ili jednokratne britvice. Zato otkrijte naše savjete za besprijekorno brijanje!

Kako se riješiti uraslih dlačica?

urasle-dlacice-brijac-nivea

Urasle dlačice brzo se mogu pretvoriti u ružne ožiljke. Spriječite to pomoću naših savjeta.

Kako obrijati bikini zonu?

intimna-zona-brijanje

Ovo osjetljivo područje zahtijeva poseban oprez - saznajte kako ga nježno obrijati.