NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

Bath Care

Imate li pitanja u vezi kupanja, tuširanja i sapuna?

Ovdje možete pronaći odgovore.

1. JE LI PREKOMJERNO TUŠIRANJE I KUPANJE ŠTETNO ZA MOJU KOŽU?
Razvijeni od strane stručnjaka, svi NIVEA proizvodi za osobnu njegu sadrže posebnu kombinaciju sastojaka koji njeguju i štite kožu od gubitka vlažnosti. Tuširanje i kupanje ne oštećuje kožu. Ipak, ovisno o tipu kože, kvaliteti i temperaturi vode, dermatolozi savjetuju da se ne kupate ili tuširate više od dva puta dnevno kako kožu ne biste izbacili iz ravnoteže. Ljudi sa suhom i osjetljivom kožom trebaju pripaziti i na reakciju njihove kože te odrediti sebi individualno vrijeme tuširanja i kupanja.

2. KAKO ĆU ZNATI KOJI JE PROIZVOD NAJBOLJI ZA MENE?
Odabir pravog NIVEA proizvoda za osobnu njegu počinje s definiranjem vlastitih potreba i želja, kombiniranjem istih s omiljenim mirisom i raspoloženjem koje želite postići. Kremasti proizvodi za tuširanje mogu se podijeliti u osnovne kremaste gelove za tuširanje, savršenu svakodnevnu njegu, i kremasto ulje za tuširanje obogaćeno dodatnim prirodnim uljima koji jamče senzualne trenutke opuštanja i dodatnu njegu. Žudite li za osjećajem svježine za vas su transparentni gelovi za tuširanje. Transparentna zrnca koja sadrže formulu posebno njeguju i pružaju zadovoljstvo. Za osobitije potrebe (brijanje, piling, iznimno suhu ili osjetljivu kožu) tu je NIVEA Bath Care. Nakon toga, samo je potrebno odabrati omiljeni miris u omiljenoj kategoriji.

3. NA KOJI NAČIN NIVEA PROIZVODI ZA KUPANJE DODATNO BRINU ZA MOJU KOŽU?

Kako bi osigurali iznimno dobru njegu, čitava linija NIVEA proizvoda za osobnu njegu sadrži blage sastojke i dermatološki je odobrena. Većina proizvoda je pH neutralna. Povrh toga, mnogi su proizvodi obogaćeni dragocjenim uljima i udovoljavaju zahtjevima suhih tipova kože. Posebne formule za osjetljivu kožu dodatno su razvijene za najosjetljiviju kožu kako bi pružili čišćenje i njegu prema individualnim potrebama pojedinca.

4. KOLIKO PROIZVODA ZA KUPANJE JE POTREBNO KORISTITI KADA NA NALJEPNICI NIJE TOČNO NAZNAČENA KOLIČINA?
Jedan ”stisak” bočice (maks.30 ml) u kadu je dovoljan, no proizvod se može individualno dozirati ovisno o potrebnom intenzitetu (pr.količini pjene) proizvoda.

5. MOGU LI NIVEA PROIZVODE ZA TUŠIRANJE KORISTITI I ZA PRANJE KOSE? 
Da, NIVEA  proizvodi za tuširanje mogu se koristiti i za pranje kose. Recimo, NIVEA Men Shower proizvodi su dizajnirani za čišćenje tijela, lica i kose.  U tom slučaju je dobar učinak na kosu potvrđen putem testiranja izvedenog na muškarcima. Ipak, NIVEA proizvodi za čišćenje tijela primarno su namijenjeni koži.
Za najbolju moguću njegu kose, preporučujemo široki NIVEA asortiman za njegu kose.  U njemu ćete naći najrazličitije šampone prilagođene svim tipovima kose. Posebice duga, obojena i/li masna kosa trebaju specijaliziranu njegu i posebne sastojke. Zato preporučujemo NIVEA Intense Repair šampon, NIVEA Color Care & Protect šampon ili NIVEA Diamond Gloss šampon.

6. KOJI NIVEA PROIZVODI ZA TUŠIRANJE SU NAJBOLJI ZA OSJETLJIVU KOŽU TRUDNICA? 

Trudnoća privremeno mijenja svojstva kože jer hormoni utječu na razinu vode u tijelu i kožu izlažu stresu. U ovom periodu vaša koža izvest će svoje najveće postignuće. Povećana razina hormona i stres izazvan širenjem kože mogu dovesti do osjećaja suhoće na koži. Suzdržite se od prečestog kupanja u vrlo toploj vodi kako biste spriječili isušivanje kože. Umjesto toga, kožu njegujte s NIVEA Creme Care gelom za tuširanje ili s vrlo blagim NIVEA Creme Sensitive koji sadrži prirodne ekstrakte kamilice. Preporučujemo i NIVEA Natural Oil ulje za tuširanje s 55% prirodnih ulja koji koži prućaju elastičnost.

7 . ZAŠTO NA SAPUNIMA NASTAJU ”PUKOTINE”?
Nažalost, ovaj problem se javlja na gotovo svim sapunima nakon dugoročne upotrebe. ”Pukotine” nastaju kada se sapun vlaži, a nakon toga ostavlja dugo suh, odnosno se ne koristi.

IMATE LI DODATNA PITANJA?

KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM OBRASCA