(1)

Stress Protect dezodorans u stiku

40 ml
KUPITE

Prednosti

Bez sintetičkih ulja
Bez parabena
Bez mineralnih ulja
  • Dodatna zaštita u stresnim situacijama – StressProtect aktivni sastojci i cink kompleks
  • 48-satna deo zaštita i blaga NIVEA® njega
  • Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana
  • Bez alkohola

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA STRESS PROTECT DEZODORANS znanstveno dokazano štiti od znojenja pod stresom. Njegova jedinstvena antibakterijska formula kombinira dva sastojka – aktivne Stress Protect sastojke i cink kompleks – koji vam pružaju pouzdanu zaštitu od znojenja i neugodnih tjelesnih mirisa.

Broj proizvoda: 82261 (822610919023)

Ocjene proizvoda

5,0
odličan (1 Ocjena)
dijana
3/10/2017
savršen dezodorans za sve sklone ''stresnom znojenju''
čista 5. proizvod je zaista lagan i prozračan a s druge strane zaista štiti kožu ne samo od znojenja nego i neugodnih mirisa kao posljedica znojenja.s obzirom da učestalo koristim isključivo niveine dezodoranse i uglavnom svaki ispunjava obečavajuće no ovaj me zaista iznenadio jer em što je postojan savršeno je nježan i prozračan pa nema osječaja težine ma što odjenuli
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?

Upute za nanošenje

1Način upotrebe

Nanesite stik ispod pazuha. Pričekajte da se proizvod u potpunosti osuši. Ne nanosite ga na oštećenu ili nadraženu kožu.

Posebni sastojci

Kompleks cinka

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Ne sadrži: Bojila, Alkohol (Etilni alkohol)

Sadrži: Stearyl Alcohol, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex Gly, Cyclomethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Paraffinum Liquidum, Talc, Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Stearate SE, Parfum, Zinc Citrate, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, BHT, Benzyl Alcohol, Linalool, Geraniol, Limonene