novo
(1)

SUN Mineral dječji losion za sunčanje SPF 50

50+ Zaštitni faktor 150 ml

Prednosti

Njegujuće
Posebno vodootporno
Zaštita od sunca
Bez parfema
Vegan
50+
Organska aloe vera
Dječja koža
  • Pouzdana zaštita dječje kože od sunca sa SPF 50
  • Vodootporna formula s organskom aloe verom štiti od opeklina
  • Ne ostavlja masni osjećaj na koži i ima matirajući učinak
  • Veganska je formula, bez sastojaka životinjskog podrijetla, a ambalaža je izrađena od recikliranog materijala
  • Podnošljivost za kožu dokazali su pedijatri.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA SUN Mineral dječji losion za sunčanje SPF 50 nudi pouzdanu zaštitu od sunca koja je prilagođena potrebama osjetljive dječje kože. Izvrsna formula s organskom aloe verom štiti kožu vašeg djeteta od opeklina izazvanih suncem i dugotrajnog oštećenja kože. Ovaj proizvod za zaštitu od sunca sa 100 % mineralnim UV filtrima pruža zaštitu od UVA i UVB zračenja. Kako djeluje? Kemijski UV filtri pretvaraju UVA i UVB zračenje u toplinu, dok kreme za sunčanje sa 100% mineralnim UV filtrima tvore bijeli zaštitni film na površini kože koji odbija sunčeve zrake od kože. Zaštitni sloj bijele boje koji na koži ostavljaju sredstva za zaštitu od sunca s mineralnim filtrima se nakon otprilike 15 minuta upije u kožu, no ne u potpunosti. Ovaj proizvod sa 100 % mineralnim UV filtrima pruža pouzdanu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Bez kemijskih UV filtara i bez mirisa.
Stalo nam je i do planeta i oceana, zato je ovaj proizvod bez UV filtara oktinoksata, oksibenzona, oktokrilena i mikroplastike.

Upozorenje:

Obilno nanesite prije izlaganja suncu. Ponavljajte postupak nanošenja, posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom radi održavanja zaštite. Nanošenjem nedovoljne količine proizvoda smanjuje se razina zaštite. Izbjegavajte prekomjerno izlaganje suncu. Čak ni proizvodi za zaštitu od sunca s visokim faktorima zaštite od sunca ne nude potpunu zaštitu od UV zraka. Prekomjerno sunčanje predstavlja ozbiljan zdravstveni rizik. Novorođenčad i malu djecu držite podalje od izravne sunčeve svjetlosti. Koristite sredstva za zaštitu od sunca s visokim faktorom zaštite od sunca (SPF veći od 25) i zaštitnu odjeću. Izbjegavajte intenzivno podnevno sunce. Svaka opeklina sunca oštećuje kožu i treba se izbjegavati. Dopustite da se proizvod potpuno upije i izbjegavajte kontakt s tkaninama i čvrstim površinama kako biste spriječili nastanak mrlja.

Broj proizvoda: 85625 (856250145021)

Ocjene proizvoda

5,0
odličan (1 Ocjena)
Sort Toggle
Marija
6/22/2021
Najbolji
5 najbolji proizvod
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?

Upute za nanošenje

1NANOŠENJE

Obilno nanesite prije izlaganja suncu.

2PONOVITE NANOŠENJE

Proizvod ponovno nanesite nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom.

3IZBJEGAVAJTE SUNCE

Izbjegavajte prekomjerno izlaganje suncu.

Posebni sastojci

Organska aloe vera

Organska aloe vera

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Ne sadrži: Microplastics

Sadrži: Aqua, Zinc Oxide (nano), Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Ether, Titanium Dioxide (nano), Alcohol Denat., Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Glycerin, Triethoxycaprylylsilane, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ubiquinone, Tocopherol, Silica, Magnesium Sulfate, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Dimethicone