(15)

Classic Care paket u metalnoj kutiji

Prednosti

Njegujuće
Hidratantno
Svi tipovi kože
  • NIVEA Body mlijeko (250 ml)
  • NIVEA Creme Care gel za tuširanje (250 ml)
  • NIVEA Protect & Care roll-on dezodorans (50 ml)
  • NIVEA krema (75 ml)
  • poklon: NIVEA limenka

Saznajte više o ovom proizvodu

Oduševite ljubiteljicu NIVEA njege u plavom predivnim NIVEA Classic Care paketom u limenci! Ovaj raskošni poklon paket uključuje: klasičnu plavu NIVEA kremu koju je dobro uvijek imati pri ruci, NIVEA Creme Care gel za tuširanje čija njegujuća formula koži pruža intenzivan osjećaj hidratacije i glatkoće, NIVEA Body mlijeko za intezivnu njegu tijela te blagi NIVEA Protect & Care dezodorans u spreju. Dostupno ekskluzivno u dm prodavaonicama.

Broj proizvoda: 93376 (933760063100)

Ocjene proizvoda

4,9
odličan (15 Ocjene)
Sort Toggle
Ivana Š.
5/25/2021
NIVEA ambasador/ica
Kutija za alat koja to nije .. ili ipak je
Niveina muška kutija za kozmetikom me privukla prije par godina za poklon tati. Oduševio se sa kozmetikom. međutim gunđao je zbog nezgrapne kutije (te mu neće stati svi šrafincigeri, te je plastika preslaba, te ovo ... ). Kada sam ja uzela kutiju, jer mi je trebala za vunice, končiće i iglice, nije prošlo dugo kad se tata sjetio na jednom ručku da bi ju on natrag. Nije stvar u kozmetici koja je u kutiji vrhunska (kozmetika se potroši). Stvar je u kutiji koja ostaje duuuugo, duuugo nakon dobivenog poklona. Kutija je ta koja podsjeća na trenutak davanja poklona za Božić, Advent ili nešto treće. Kutija je ta koja podsjeti kad pogled padne na nju. Kutija je koja preraste u uspomenu.
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?
malikekoserk1
12/29/2020
Odličan
Htjela sam napisati koliko sam oduševljena Nivea kutijom. Njezin izgled je predivan, ima motive nekadašnjih Nivea krema , kako su nekada izgledale. Unutra je mlijeko za tijelo i krema Nivea. To su moja dva najdraža Nivena proizvoda. Moram priznati da nešto ljepše nisam dugo vidjela i presretna sam što sam osvojila ovako divnu nagradu.
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?
Ivona
12/22/2020
Super!
kupila sam dečku za poklon i bio je odusevljen sa proizvodima isto tako i sa izgledom poklon kutije!
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?