regenerator

Dubinska obnova različitih tipova kose

NIVEA Hairmilk regeneratori u spreju ojačat će oštećenu kosu bez da ju otežaju. Bilo da odaberete regenerator u spreju za tanku ili normalnu kosu, odmah ćete primjetiti veći sjaj i volumen kose.
7 plus benefiti

7 plus benefita za trenutnu obnovu kose

Vratite kosi sjaj i volumen uz NIVEA Hairmilk regeneratore u spreju za tanku i normalnu kosu. Inovativna formula obnavlja svaki pojedinačni pramen kose te ju čini mekšom i privlačnijom.

NOVO: NIVEA Hairmilk regenerator u spreju

Odsad možete uživati u personaliziranoj njezi kose - NIVEA Hairmilk regenerator u spreju prilagođen je njezi tanke i normalne kose. Njegova inovativna formula kosi pruža volumen i sjaj te omogućuje lakše raščešljavanje. Uživajte u predivnoj, podatnoj kosi punoj života!
Proizvodi

Potpuno obnovljena, prekrasna kosa

Trenutna obnova oštećenih pramenova tanke ili normalne kose

Osim dubinske obnove oštećene kose, inovativna formula NIVEA Hairmilk regeneratora u spreju ima i brojne druge koristi. Kosu ne otežava, već omogućuje lakše raščešljavanje, štiti ju od topline i pruža neodoljiv sjaj i volumen. Regenerator u spreju možete nanijeti na suhu ili vlažnu kosu nakon šamponiranja ili prije oblikovanja. Nema potrebe za ispiranjem - jednostavno uživajte u obnovljenoj, podatnoj kosi punoj sjaja i bujnosti.

regenerator-sprej-hairmilk

Učinkovita formula NIVEA regeneratora u spreju

NIVEA regenerator u spreju u trenu će dubinski nahraniti kosu s Euceritom®, zaštititi je od vrućine te joj vratiti volumen i sjaj.
Izjave korisnica

Pitali smo vas kako se osjećate kad vam kosa izgleda savršeno