nivea-soft-mix

NIVEA Soft Mix Me

Kreiraj svoj miris!

Otkrij trend

VRIJEME JE DA KREIRAŠ SVOJ JEDINSTVENI MIRIS

Kako do savršenog mirisa koji je potpuno tvoj? Jednostavno nanesi jednu od NIVEA Soft Mix Me krema ili se poigraj sa sve tri odjednom! Ovi božanstveni mirisi, razvijeni u suradnji s pariškim parfumerima, stvoreni su za međusobno kombiniranje! Tvoj novi miris ovisi samo o trenutnoj inspiraciji: s više od 25 prekrasnih mirisnih kombinacija jednostavno ne možeš pogriješiti! Najbolji dio: dok se zabavljaš tražeći miris koji savršeno odgovara tvojoj osobnosti, tvoja koža će uživati u besprijekornoj njezi zahvaljujući učinkovitoj formuli NIVEA Soft kreme.

Vrijeme je za mix

Spremna na mix?

#MIXYOURSCENT

#MIXYOURSCENT s NIVEA Soft, Happy Exotic, Chilled Oasis & Berry Charming!

Obožavamo miješati NIVEA Soft Mix Me kreme jer je svaka kombinacija tako posebna! Eksperimentiraj i ti dok ne pronađeš miris koji je baš tvoj. Ne može biti jednostavnije - pogledaj video i saznaj kako pomiješati kreme. Vjeruj nam, nema bolje pripreme za izlazak niti zabavnijeg druženja s frendicama!
25+ mogućnosti

Wow, toliko mirisa! Koji ćeš odabrati?

Labellino

OTKRIJ I OVAJ ZABAVAN TREND

trendi-labellino

Zaljubi se u Labellino!

Razmazi i svoje usne sa 6 neodoljivih Labellino okusa u preslatkim ambalažama. Ako obožavaš miris i okus kokosa, lubenice, vanilije ili malina, onda jednostavno moraš isprobati Labellino! Uostalom, zašto bi odabrala samo jedan okus kad ih možeš imati sve?