nivea-price1

NIVEA Priče: za najslađe snove vaših mališana

Uljuljajte svoje dijete u san uz pomoć dražesnih junaka NIVEA Priča.
NIVEA Priče

Prekrasne priče za mališane s dodirom čarolije

Dragi roditelji, za čarobne trenutke s Vašim mališanima pripremili smo ljupke NIVEA Priče koje možete čitati ili slušati. Upoznajte dražesne junake kroz njihove uzbudljive i poučne doživljaje te igre koje će zasigurno oduševiti Vaše najmlađe. Kako bi čaroliju prenijeli i u svakodnevni život, isprobajte jedinstvenu kolekciju NIVEA kreme s posebnim popratnim ilustracijama i pričama za djecu u kojima su glavni likovi djevojčica Mia, dječak Luka, igračka Zeko te zaigrana Vila. Ova kolekcija svoje prvo izdanje doživjela je prošle godine kada su maštovite NIVEA Priče i ilustrirane plave limenke postale nezaobilazne u domovima obitelji diljem svijeta. Tisuće mališana i njihovih roditelja zaljubili su se u likove magičnih priča te ilustracije, a nova kolekcija podsjetit će ih na dragocjeni trenutak emocionalne bliskosti prije odlaska na spavanje.
Upoznajte NIVEA Junake

NIVEA Junaci

Mia i Vila pospremaju sobu

Mia mora pospremiti svoju sobu i traži pomoć Vile. Uz pomoć magične čarolije, pospremanje se pretvara u vrlo posebnu i zabavnu aktivnost.

Luka i Zeko se utrkuju

Luka na biciklu i Zeko na triciklu odluče se utrkivati. Zeko pokušava omesti Luku uz pomoć balona punog toplog zraka te malih slatkih pačića. 

Mia i Vila na plaži

vila-price

Vila je tužna jer se zbog straha od mora ne može kupati, pa joj Mia sagradi jezerce na plaži s ribama, zvijezdama i morskim konjićima. 

Luka i Zeko grade kuću

zeko-price

Zeko je odlučio da želi sobu samo za sebe, stoga Luka skuplja sve rekvizite potrebne kako bi se napravila posebna kućica za Zeku.

Više o opciji slušanja

Kako uključiti opciju slušanja NIVEA Priča

Odsad NIVEA Priče možete i slušati! Slušanje priča aktivirate tako da u postavkama uključite opciju "Automatsko čitanje". Priče i dalje možete čitati sami, sa zvučnim efektima ili bez. Zvučne efekte također možete jednostavno isključiti klikom na ikonu zvučnika.