nivea-love-limitirano

DOŽIVITE LJETNU SVJEŽINU TIJEKOM SVAKOG TUŠIRANJA

Uz limitirano izdanje NIVEA LOVE gelova za tuširanje

Ljeto

IDUĆA POSTAJA: LJETO

DOŽIVITE LJETO TIJEKOM SVAKOG TUŠIRANJA

Što vas podsjeća na ljeto? Toplo sunce? Pijesak koji se uvlači među prste? Opuštajući zvuk valova? Ili možda nezaboravan miris NIVEA Sun proizvoda? Sada sve te prekrasne ljetne uspomene možete prizvati tijekom tuširanja zahvaljujući limitiranom izdanju NIVEA LOVE Sunshine gela za tuširanje - zaljubite se u njegov prepoznatljiv NIVEA Sun miris!

nivea-love-gel-za-tusiranje

SPREMNI ZA VAL SVJEŽINE?

Odsad osjećaj ljetne svježine možete ponijeti sa sobom pod tuš! Nježno isperite tragove klora, slane vode i pijeska pomoću NIVEA LOVE Sunshine gela za tuširanje koji će vas podsjećati na super ljetne trenutke tijekom cijele godine!

ljeto-nivea-gel-za-tusiranje

Ljetne pozadine za mobitel

PONESITE LJETO SA SOBOM

Prenesite ljetne pozadine za mobitel i uživajte u ljetnom ugođaju tijekom cijele godine!
Ljetna osobnost

KOJA JE VAŠA LJETNA OSOBNOST?

U kojem od opisa ste prepoznali svoju ljetnu osobnost?

nivea-love-waves

VOLITE VALOVE?

Uvjereni ste da nema ništa bolje od osjećaja slobode i mira u kojem uživate kad ste na moru. Veliko plavetnilo vas jednostavno očarava. Zaljubite se u morski miris NIVEA LOVE Waves gela za tuširanje koji će vas prenijeti na osamljenu obalu gdje jedinu buku stvaraju valovi.

nivea-love-sunshine-gel

VOLITE SUNCE?

Sa svojim preplanulim tenom izgledate poput boginje sunca - čim se sunce pojavi na vidiku, i vi morate van! Vaša ideja savršenog ljetnog dana je izležavanje na plaži pod toplim sunčevim zrakama, zato je za vas idealan NIVEA LOVE Sunshine gel za tuširanje s originalnim mirisom NIVEA Sun proizvoda.

love-outdoors-gel-tusiranje

VOLITE BITI NA OTVORENOM?

Zdravlje i dobra forma jako su vam važni, zato se volite kretati. Zainteresirani ste za skoro sve aktivnosti na otvorenom. Osvježavajući miris limunske trave u NIVEA LOVE Outdoors gelu za tuširanje energizirat će vas baš poput boravka u prirodi - i to tijekom svakog tuširanja!

Nakon tuširanja slijedi mousse!

Nakon osvježavajućeg tuširanja, razmazite kožu božanstvenim NIVEA moussom za tijelo. Njegova pjenasta tekstura koja se trenutno upija u kožu savršena je za tople dane, baš poput neodoljivog mirisa dostupnog u 2 varijante! Otkrijte božanstvenu njegu tijela i pronađite mousse koji najbolje odgovara vašoj ljetnoj osobnosti.

mousse-tijelo-nivea