Njegujući sapuni i kreme za ruke

isabella-rakonic-modni-savjeti

Isabella Rakonić

Isabella savjetuje

Modni dodaci ne izlaze iz mode!

Ove sezone naglasak je na modnim dodacima koji se u velikom stilu vraćaju na modnu scenu. Uz nezaobilazne sunčane naočale, nosit će se naušnice i nekoliko lančića oko vrata. Bijela boja dominira uz svijetlo plavu koja ju vjerno prati. Ove godine krojevima ćemo dodati malo bogatiji izgled u obliku volana, mašnica i cut out detalja. Šešir je tu da glavu čuva i pri tome služi kao savršen modni detalj. Razne veličine i oblici za razne prigode. U mojem ormaru trendovi su uglavnom slični iz sezone u sezonu - ljetni stil je uvijek minimalistički i decentan, inspiriran savršenim krojevima i Azurnom obalom.

Isabella Rakonić

modni-dodaci-isabella-rakonic

Mlada 23-godišnja blogerica, model i studentica prava iz Zagreba voli modu, putovanja i dobru hranu. Svoj blog The Pile of Style pokrenula je 2011. kao svojevrsni modni dnevnik, a danas je on mnogima inspiracija. Na društvenim mrežama ima pratitelje iz svih dijelova svijeta, a najviše voli Instagram. Obožava putovati i upoznavati druge kulture, ljude i običaje, a nedavno ju je oduševio put na Maldive. Ne voli ograničavati svoj stil i odabir stoga najviše uživa u modnoj slobodi bez ustaljenih pravila. Od modnih dodataka voli naočale, nakit i dobar šešir.

http://www.thepileofstyle.com
https://www.instagram.com/isabellaeclaires
https://www.facebook.com/ThePileOfStyle
https://www.youtube.com/channel/UCCZ4ePP4yrLlS6JL_V1hvTQ

 Vaš omiljeni modni dodatak ovog proljeća!

Crna i bijela odjeća oduvijek su bile modni klasik, omiljeni izbor za sve prilike, a za ovaj bezvremenski trend NIVEA ovog proljeća ima idealan modni dodatak - Invisible for Black&White Fresh dezodorans!