NIVEA ROSE TOUCH

Otkrijte moć organske ružine vodice

NIVEA Rose Touch

ZA PRIRODNO SJAJNU I NJEGOVANU KOŽU

Predstavljamo NIVEA Rose Touch liniju proizvoda za njegu i čišćenje kože.
[{"X":"906","Y":"266","Color":"default-color","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"NIVEA ROSE TOUCH MICELARNI GEL ZA UMIVANJE","Copy":"Umiruje crvenilo i koži vraća prirodni sjaj\u003cbr /\u003e\nPrikladan za sve tipove kože\u003cbr /\u003e\nS organskom ružinom vodicom","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"387","Y":"219","Color":"default-color","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"NIVEA ROSE TOUCH MICELARNA VODA","Copy":"Temeljito čisti zahvaljujući micelarnoj tehnologiji\u003cbr /\u003e\nUklanja čak i vodootpornu \u0026scaron;minku bez trljanja\u003cbr /\u003e\nKoži pruža zdravi sjaj i održava prirodnu pH ravnotežu\u0026nbsp;","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"1186","Y":"463","Color":"default-color","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"NIVEA ROSE TOUCH MICELARNE MARAMICE","Copy":"Posebice nježne prema osjetljivom području oko očiju\u003cbr /\u003e\nBiorazgradive\u003cbr /\u003e\nUklanjaju vodootpornu \u0026scaron;minku i maskaru bez trljanja","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"X":"690","Y":"627","Color":"default-color","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"NIVEA ROSE TOUCH GEL-KREMA ZA LICE","Copy":"\u003cp\u003eZa 48h intenzivne hidratacije\u003cbr /\u003e\nLagana i nemasna, obavija kožu prekrasnim mirisom ruže\u003cbr /\u003e\nPogodna za sve tipove kože, čak i osjetljivu\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]

PRIRODAN I MOĆAN SASTOJAK

Otkrijte moć organske ružine vodice

Kao kraljici cvijeća, predivnoj ruži niti jedna žena ne može odoljeti. No koliko znate o ljekovitoj ružinoj vodici koja se od davnina koristi kao prirodni tonik za osvježavanje i čišćenje kože?

Organska ružina vodica je dragocjeni sastojak koji ima antibakterijsku, njegujuću i mirisnu moć. 🌹

Koristila ju je Kleopatra, Cezar se kupao u njoj, a u Indiji se i danas smatra osnovnim kozmetičkim preparatom. Zato je upravo organska ružina vodica osnovni sastojak NIVEA Rose Touch linije!

Koje su prednosti organske ružine vodice?

  • Kožu osvježava, hidratizira i čini izrazito mekanom.
  • Sužava pore te otklanja nakupljenu prljavštinu i višak masnoće.
  • Zahvaljujući protuupalnim svojstvima, ublažava crvenilo nastalo uslijed iritacije kože.
  • Njezina antioksidativna svojstva doprinose jačanju stanica kože i regeneraciji kožnog tkiva.
  • Redovita primjena ružine vodice otklanja tamne mrlje na koži te pridonosi ujednačavanju tena.DODATNI SAVJETI

PROČITAJTE I OVO!

Sada kad znate kako temeljito očistiti kožu, otkrijte kako joj još možete pomoći da ostane prekrasna!

NIVEA njegujući cushions

Nemate vremena za šminkanje? Imamo rješenje za prekrasnu kožu! Predstavljamo njegujuće NIVEA cushions koji prekrivaju nepravilnosti i koži pružaju 24-satnu hidrataciju.

Joga za lice: Vježbe za glatku kožu bez bora

Ako još niste isprobali jogu za lice, ove vježbe će vas oduševiti!