NOVO! NIVEA MICELLAIR ROSE WATER

Otkrijte moć ružine vodice!

RUŽINA VODICA

Nevjerojatno moćan sastojak

Kao kraljici cvijeća, predivnoj ruži niti jedna žena ne može odoljeti. No koliko znate o ljekovitoj ružinoj vodici koja se od davnina koristi kao prirodni tonik za osvježavanje i čišćenje kože?

Ružina vodica je dragocjeni sastojak koji ima antibakterijsku, njegujuću i mirisnu moć. 🌹

Koristila ju je Kleopatra, Cezar se kupao u njoj, a u Indiji se i danas smatra osnovnim kozmetičkim preparatom. Zato je upravo ružina vodica osnovni sastojak nove NIVEA MicellAIR Rose Water linije!

 

Koje su točno prednosti  ružine vodice?

  • Kožu osvježava, hidratizira i čini izrazito mekanom.
  • Sužava pore te otklanja nakupljenu prljavštinu i višak masnoće.
  • Zahvaljujući protuupalnim svojstvima, ublažava crvenilo nastalo uslijed iritacije kože.
  • Njezina antioksidativna svojstva doprinose jačanju stanica kože i regeneraciji kožnog tkiva.
  • Redovita primjena ružine vodice otklanja tamne mrlje na koži te pridonosi ujednačavanju tena.


OTKRIJTE LINIJU

NIVEA MICELLAIR ROSE WATER

Gotovo sve žene svakodnevno koriste dekorativnu kozmetiku, bez obzira na tragove koje ostavlja na koži. Zato dan svakako završite temeljitim čišćenjem kože kako bi ostala zdrava i zadržala svjež izgled. Koji ćete od ovih proizvoda izabrati?

MICELARNA VODA

Očistite lice NIVEA MicellAIR Rose water micelarnom vodom čija formula s njegujućom ružinom vodicom uklanja čak i vodootpornu šminku. Nakon nanošenja koža je čista, mekana i glatka na dodir. Pogodna je za sve tipove kože i savršena za oživljavanje kože te dubinsko čišćenje bez isušivanja.


MICELARNE MARAMICE

Djelotvorne i praktične za svaku situaciju, NIVEA MicellAIR Rose water micelarne maramice natopljene ružinom vodicom nježno uklanjaju čak i vodootpornu šminku s lica bez trljanja ili ispiranja. Savršene za istovremeno toniranje i čišćenje kože bez isušivanja.


GEL ZA UMIVANJE

Posebno blagotvoran NIVEA MICELLAIR ROSE WATER gel za umivanje s ružinom vodicom djeluje poput magneta na vodootpornu šminku i prljavštinu na licu i usnama. Kožu čini čistom, mekanom i glatkom, bez vidljivih tragova ili osjećaja masnoće. Prikladan je za osjetljivu kožu, a također pomaže pripremiti kožu za nanošenje šminke.

DODATNI SAVJETI

PROČITAJTE I OVO!

Sada kad znate kako temeljito očistiti kožu, otkrijte kako joj još možete pomoći da ostane prekrasna!

Urbana njega kože

Život u gradu može se loše odraziti na kožu – zato je važno da upotrebljavate proizvode koji su formulirani da zaštite kožu od onečišćenja iz okoliša.

Joga za lice: Vježbe za glatku kožu bez bora

Ako još niste isprobali jogu za lice, ove vježbe će vas oduševiti!