NOVA GENERACIJA NIVEA MICELLAIR MICELARNIH VODA

Za najnježnije čišćenje kože.

INOVACIJA

SAVRŠENO UKLANJANJE ŠMINKE
0% MASNIH TRAGOVA

Otkrij čarobnu moć novih NIVEA MicellarAIR® micelarnih voda

Nova generacija NIVEA MicellAIR® micelarnih voda savršeno uklanja šminku i nečistoće, a ne ostavlja masne tragove.* Ujedno omogućava veće upijanje kisika u kožu. I tvoja koža opet diše!

*82% korisnica se slaže, testirano na uzorku od 135 žena, 1 tjedan


KAKO DJELUJE

Otkrij tajnu formule

Što su micele?

Micele su mikroskopski male molekule koje na sebe vežu vodu (hidrofilni dio) i masti (lipofilni dio). Zahvaljujući tome, mogu uklanjati i nečistoću topivu u vodi kao i onu topivu u masti.

Kako djeluju micele?

Micele obavijaju čestice prljavštine unutar svojega lipofilnog središta i tako ih uklanjaju bez potrebe za trljanjem koje uzrokuje nadraženost. Poput magneta, vanjski hidrofilni dio lijepi se za pamučnu blazinicu koja se koristi s micelarnom vodom.

Po čemu je posebna NIVEA MICELLAIR® linija?

Posebne formule za različite tipove kože - osjetljivu, suhu i normalnu, osiguravaju pravilnu njegu kože i besprijekorno odstranjivanje šminke bez masnih tragova.


UPOTREBA

Odstrani šminku, maskaru i nečistoće.
Bez trljanja i ispiranja.

Kako do savršeno očišćene kože s 0% masnih tragova? Vaticu namočenu micelarnom vodom prislonite na zatvorene oči i pričekajte da otopi šminku i nečistoće. Nježno povucite prema dolje i ponovite na usnama i ostatku lica.


DODATNI SAVJETI

PROČITAJ I OVO

Tvoja koža je sada nježno i dubinski očišćena. No što kad ti se jako žuri? Ili joj želiš pružiti dodatan korak njege?

MICELARNE MARAMICE ZA BRZO ČIŠĆENJE KOŽE

Prvo pravilo lijepe kože: nikad ne idi spavati bez skidanja šminke! Ako ti se baš jako žuri u krevet, upotrijebi micelarne maramice - one će brzo, temeljito i nježno ukloniti šminku i nečistoće!

NJEGUJUĆE MASKE ZA SVE TIPOVE KOŽE

Drugo pravilo lijepe kože: njeguj je kvalitetnim proizvodima i ne zaboravi je barem jednom tjedno razmaziti maskom za lice. Pregledaj našu ponudu i pronađi najbolju masku za svoj tip kože!