labello-limitirano-izdanje

POLUDI ZA RUŽIČASTOM

Otkrij limitirano izdanje u čak 10 preslatkih pink ambalaža!

Inovacija

POLUDI ZA RUŽIČASTOM

Djevojački, ružičasto i moćno? Misliš da ne ovo troje ne ide jedno s drugim? O da, ide! Pomiješaš li ružičastu s motivirajućim porukama i kul ikonicama – savršeno se slažu te odražavaju nježnu i snažnu stranu cura koje zaista mogu sve što naume. Otkrij novo, limitirano izdanje Labella i uvjeri se u neodoljivu moć ružičaste!

pinklicious-labello

pinkpower-labello

Pearly Shine

BUDI #PINKLICIOUS

Pogledaj te preslatke ambalaže - novom izdanju Labella Pearly Shine jednostavno je nemoguće odoljeti. Budi slatka poput krafnica, bombona i kolačića na novim ambalažama i podijeli s drugima svoju zaraznu #PINKLICIOUS vibru! Formula s prirodnim uljima te ekstraktima bisera i svile pobrinut će se za sedefasti sjaj i njegu tvojih usana. Ne možemo sve biti princeze, ali zato svaka od nas može kraljevski zasjati!
Soft Rose

OTKRIJ SVOJ #PINKPOWER

Tražiš motivaciju? Pronađi je na 5 novih ambalaža svog omiljenog Labella Soft Rosé! Odaberi poruku koja najbolje odgovara tvom trenutnom raspoloženju: budi #girlboss ili #pinkprincess, pokaži svoj #pinkpower i oduševi frendice s #yougogirl! Ne zaboravi na njegu - uz dobro poznatu formulu s ekstraktom ruže, tvoje usne će biti tako glatke i mmmekane.
Limitirano izdanje
pink-labello

SKUPI IH SVE

Na policama te čeka čak 10 novih ambalaža!
Dodatni savjeti

VOLIŠ LIJEPE I NJEGOVANE USNE? ČITAJ DALJE!

Jer nema ništa ljepše od njegovanih i zdravih usana.

ISPROBAJ I LABELLINO

labellino-okusi-novo

Voćni, kremasti i tako neodoljivi - zaljubi se u sočne Labellino okuse!

Vodič kroz njegu usana

Ispucale usne? Nema šanse! Pročitaj naše savjete i očaraj svijet njegovanim usnama koje pucaju samo od zdravlja.