nivea-sun-kids-protect-care-linija

SPREMNI ZA SAVRŠEN GODIŠNJI ODMOR

Najbolja zaštita od sunca za cijelu obitelj.

Ljeto nam se vratilo

ZABAVNA ZAŠTITA OD SUNCA KOJU ĆE VAŠA DJECA OBOŽAVATI

Zaštita od sunca posebno razvijena za dječju kožu

Djeca obožavaju plažu. Zabavne igre u plićaku s drugom djecom i neodoljiva toplina sunca - ima li išta bolje od toga? Naravno, kao roditelj želite da su vaša djeca potpuno zaštićena od sunca, zato smo razvili NIVEA SUN Kids Protect & Care liniju proizvoda za zaštitu od sunca. Iznimno vodootporna formula prikladna je za osjetljivu dječju kožu, tako da vaši mališani mogu bezbrižno uživati u avanturama na plaži!

NIVEA SUN Kids Protect & Care

BESPRIJEKORNA ZAŠTITA OD UV ZRAČENJA

Bilo da se odlučite za roll-on, sprej, losion ili kremu za sunčanje, jedno je sigurno - NIVEA SUN Kids Protect & Care linija pobrinut će se za učinkovitu zaštitu od sunca!

ZABAVNI ROLL-ON U BOJI

roll-on-sprej-za-djecu

NIVEA SUN Kids Protect & Care dječji roll-on dostupan je u čak dvije nijanse - ružičastoj i zelenoj! Osim što omogućava zabavno nanošenje koje će oduševiti najmlađe, ovaj vodootporni roll-on pruža trenutnu zaštitu od sunca zahvaljujući SPF 50, a pomaže i smanjiti rizik od alergije na sunce.

SPREJ ZA ZAŠTITU DJEČJE KOŽE

sprej-djeca-za-suncanje

Preferirate klasičnu zaštitu od sunca za djecu? NIVEA SUN Kids sprej za sunčanje sa SPF 50 omogućuje praktično nanošenje i pruža trenutačnu zaštitu od opeklina i trajnih oštećenja dječje kože. Obavezno ga nanosite nekoliko puta dnevno jer je dječja koža premlada da bi se sama dugo štitila od sunčevih zraka.

SPREJ ZA OSJETLJIVU KOŽU

sprej-osjetljiva-koza-spf

Vaše dijete ima posebno osjetljivu kožu? Onda isprobajte NIVEA SUN Kids Protect & Care Sensitive sprej! Lako ga je nanijeti i pruža jednako učinkovitu zaštitu od sunca kao ostali proizvodi iz NIVEA SUN Kids linije. Razlika je u tome da sadrži formulu bez parfema čiju prikladnost za osjetljivu dječju kožu su potvrdili pedijatri.

Nagradni natječaj

SAVRŠEN GODIŠNJI ODMOR

Tko su sretni dobitnici?

Nagradni natječaj je završen - hvala svima na sudjelovanju! Objavili smo imena 100 sretnih dobitnika koji su osvojili ekskluzivan NIVEA SUN paket: lutku Lotte i NIVEA torbu za plažu ili lutku Max i ručnik za plažu. Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.
UV kamera

Što nam UV kamera otkriva o sunčanju?

Dječja koža na suncu

DJEČJA KOŽA TREBA POSEBNU ZAŠTITU

Sve što trebate znati o zaštiti od sunca za djecu.

Zašto je dječja koža tako osjetljiva?

Prije nego što odaberete kremu, sprej ili losion za sunčanje za svoje dijete, pročitajte koja je točno razlika između dječje i odrasle kože.

Djeca su izuzetno osjetljiva na oštećenja kože uzrokovana UV zračenjem. Mlada koža nema još potpuno razvijenu barijeru kože, što je čini posebno ranjivom tijekom ljeta kad je izložena štetnim sunčevim zrakama.

Učestalost opeklina od sunca tijekom djetinjstva utječe na ozbiljna oštećenja kože u kasnijoj dobi, zato djeca moraju uvijek koristiti zaštitu od sunca s visokim SPF-om koja je posebno razvijena za djecu.

Zato isprobajte NIVEA SUN Kids Protect & Care liniju proizvoda s pouzdanom UV zaštitom za osjetljivu dječju kožu. 

Zahvaljujući iznimno vodootpornoj formuli, djeca se mogu beskrajno zabavljati na suncu i u plićaku bez da strahujete od štetnih UVA i UVB zraka. 

6 savjeta za siguran boravak na suncu

  • Izbjegavajte boravak na suncu između 11 i 16 sati.
  • Na plaži potražite mjesto u sjeni.
  • Koristite vodootporne proizvode s visokim SPF faktorom.
  • Zaštitna odjeća je obavezna.
  • Obavezne su i sunčane naočale s UV-zaštitom i šeširić.
  • Zaštitu od sunca nanosite najmanje svaka 2 sata, pogotovo nakon plivanja, brisanja s ručnikom i igranja u plićaku.

ŠEŠIRIĆ I NAOČALE, MOLIM

Djeca ne shvaćaju važnost zaštite od sunca, zato je na nama da se pobrinemo za najbolju moguću zaštitu od sunca. Osim nanošenja kreme, losiona ili spreja svaka 2 sata, odnosno nakon plivanja i brisanja ručnikom, djeca bi također morala nositi šešir koji će osjetljive glavice zaštititi od sunca. Preporučujemo i sunčane naočale za zaštitu očiju. 

IZNIMNO VODOOTPORNA FORMULA

vodootporna-formula

Prskanje, plivanje i igranje u plićaku- sva djeca obožavaju zabavu u vodi! Kako bismo osigurali pouzdanu zaštitu za vaše mališane, razvili smo iznimno vodootpornu formulu uz koju zabava na plaži i zaštita od UV zračenja traje, traje i traje...

UPS, MALO NAS JE DOHVATILO SUNCE

Roditelji, znate kako je - ponekad jednostavno dođe do nezgoda, iako ste učinili sve da ih spriječite. Ako na svom djetetu primijetite opekline od sunca, pobrinite se da pije dovoljno vode i jede zdravu hranu poput voća i povrća. Koži s opeklinama obavezno vratite prijeko potrebnu vlažnost pomoću njegujućih After Sun proizvoda.

Zaštita za cijelu obitelj

ZAŠTITA OD SUNCA ZA CIJELU OBITELJ

Sada znate kako zaštititi dječju kožu od sunca, no što je s vašom kožom? Znate li je koji je uopće vaš tip kože i zašto je NIVEA SUN Protect & Moisture linija najbolji izbor? Donosimo vam odgovore na sva ta pitanja, kao i korisne savjete za maksimalnu uživanciju na plaži!

Nahranite i zaštitite kožu od sunca NIVEA SUN Protect & Moisture proizvodima

Kako biste vi i vaša obitelj bezbrižno uživali u svakom trenutku na suncu, razvili smo inovativnu NIVEA SUN Protect & Moisture liniju proizvoda za zaštitu od sunca. Poboljšana formula učinkovito štiti kožu, održavajući je mekom i podatnom tako da joj pruža 24-satnu vlažnost! Kako djeluje? NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda obogaćena je dodatnim ovlaživačima koji kožu hidratiziraju baš poput losiona za tijelo, uz odgovarajući SPF faktor. Za bezbrižno uživanje na plaži bez neželjenih posljedica. Onda, koji proizvod birate za savršen dan na plaži?

protect-moisture-linija-proizvoda

KOJI SPF FAKTOR TREBATE?

Zaštitni faktor određuje učinkovitost i trajnost zaštite odabranog proizvoda za sunčanje. Otkrit ćemo vam kako izračunati odgovarajuću vrijednost SPF faktora za svoj tip kože.

IMATE OSJETLJIVU KOŽU?

Baš poput dječje kože, osjetljiva koža odraslih treba posebnu zaštitu od sunca - čak i kad mu nije direktno izložena. Samo pravilna njega i zaštita koju pružaju učinkoviti NIVEA SUN proizvodi spriječit će neželjene posljedice kao što su opekline od sunca, razne alergije i osip od sunca.