NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

nivea-ljetna-krema

NOVO!
NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE

ZAŠTITA OD SUNCA ZA CIJELU OBITELJ

Ljeto nam se vratilo

ZABAVNA ZAŠTITA OD SUNCA KOJU ĆE VAŠA DJECA OBOŽAVATI

Zaštita od sunca posebno razvijena za dječju kožu

Djeca obožavaju plažu. Zabavne igre u plićaku s drugom djecom i neodoljiva toplina sunca - ima li išta bolje od toga? Naravno, kao roditelj želite da su vaša djeca potpuno zaštićena od sunca, zato smo razvili NIVEA SUN Kids liniju proizvoda za zaštitu od sunca. Iznimno vodootporna formula prikladna je za osjetljivu dječju kožu, tako da vaši mališani mogu bezbrižno uživati u avanturama na plaži!
NIVEA SUN Kids Protect & Care

BESPRIJEKORNA ZAŠTITA OD UV ZRAČENJA

Bilo da se odlučite za roll-on, sprej, losion ili kremu za sunčanje, jedno je sigurno - NIVEA SUN Kids Protect & Care linija pobrinut će se za učinkovitu zaštitu od sunca!

ZABAVNI ROLL-ON U BOJI

NIVEA SUN Kids Protect & Care dječji roll-on dostupan je u čak dvije nijanse - ružičastoj i zelenoj! Osim što omogućava zabavno nanošenje koje će oduševiti najmlađe, ovaj vodootporni roll-on pruža trenutnu zaštitu od sunca zahvaljujući SPF 50, a pomaže i smanjiti rizik od alergije na sunce.

SPREJ ZA ZAŠTITU DJEČJE KOŽE

Preferirate klasičnu zaštitu od sunca za djecu? NIVEA SUN Kids sprej za sunčanje sa SPF 50 omogućuje praktično nanošenje i pruža trenutačnu zaštitu od opeklina i trajnih oštećenja dječje kože. Obavezno ga nanosite nekoliko puta dnevno jer je dječja koža premlada da bi se sama dugo štitila od sunčevih zraka.

SPREJ ZA OSJETLJIVU KOŽU

Vaše dijete ima posebno osjetljivu kožu? Onda isprobajte NIVEA SUN Kids Protect & Care Sensitive sprej! Lako ga je nanijeti i pruža jednako učinkovitu zaštitu od sunca kao ostali proizvodi iz NIVEA SUN Kids linije. Razlika je u tome da sadrži formulu bez parfema čiju prikladnost za osjetljivu dječu kožu su potvrdili pedijatri.

Dječja koža na suncu

DJEČJA KOŽA TREBA POSEBNU ZAŠTITU

Sve što trebate znati o zaštiti od sunca za djecu.

Prije nego što odaberete kremu, sprej ili losion za sunčanje za svoje dijete, pročitajte koja je točno razlika između dječje i odrasle kože.

Djeca su izuzetno osjetljiva na oštećenja kože uzrokovana UV zračenjem. Mlada koža nema još potpuno razvijenu barijeru kože, što je čini posebno ranjivom tijekom ljeta kad je izložena štetnim sunčevim zrakama.

Učestalost opeklina od sunca tijekom djetinjstva utječe na ozbiljna oštećenja kože u kasnijoj dobi, zato djeca moraju uvijek koristiti zaštitu od sunca s visokim SPF koja je posebno razvijena za djecu.

Zato isprobajte NIVEA SUN Kids Protect & Care liniju proizvoda s pouzdanom UV zaštitom za osjetljivu dječju kožu. 

Zahvaljujući iznimno vodootpornoj formuli, djeca se mogu beskrajno zabavljati na suncu i u plićaku bez da strahujete od štetnih UVA i UVB zraka. 

ŠEŠIRIĆ I NAOČALE, MOLIM

Djeca ne shvaćaju važnost zaštite od sunca, zato je na nama da se pobrinemo za najbolju moguću zaštitu od sunca. Osim nanošenja kreme, losiona ili spreja svaka 2 sata, odnosno nakon plivanja i brisanja ručnikom, djeca bi također morala nositi šešir koji će osjetljive glavice zaštititi od sunca. Preporučujemo i sunčane naočale za zaštitu očiju. 

IZNIMNO VODOOTPORNA FORMULA

Prskanje, plivanje i igranje u plićaku- sva djeca obožavaju zabavu u vodi! Kako bismo osigurali pouzdanu zaštitu za vaše mališane, razvili smo iznimno vodootpornu formulu uz koju zabava na plaži i zaštita od UV zračenja traje, traje i traje...

UPS, MALO NAS JE DOHVATILO SUNCE

Roditelji, znate kako je - ponekad jednostavno dođe do nezgoda, iako ste učinili sve da ih spriječite. Ako na svom djetetu primjetite opekline od sunca, pobrinite se da piju dovoljno vode, jedu zdravu hranu poput voa i povrća i vratite koži vlažnost pomoću njegujućih After Sun proizvoda.

Dodatni savjeti

A ŠTO JE SA ZAŠTITOM OD SUNCA ZA ODRASLE?

Sada znate kako zaštititi dječju kožu od sunca, no što je s vašom kožom? Znate li je njegovati tijekom sunčanja te koji je uopće vaš tip kože? Donosimo vam odgovore na sva ta pitanja, kao i korisne savjete za maksimalnu uživanciju na plaži!

KOJI SPF FAKTOR TREBATE?

Zaštitni faktor određuje učinkovitost i trajnost zaštite odabranog proizvoda za sunčanje. Otkrit ćemo vam kako izračunati odgovarajuću vrijednost SPF faktora za svoj tip kože.

IMATE OSJETLJIVU KOŽU?

Baš poput dječje kože, osjetljiva koža odraslih treba posebnu zaštitu od sunca - čak i kad mu nije direktno izložena. Samo pravilna njega i zaštita koju pružaju učinkoviti NIVEA SUN proizvodi spriječit će neželjene posljedice kao što su opekline od sunca, razne alergije i osip od sunca.