nivea-hairmilk-linija

NIVEA HAIRMILK: Njega prilagođena vašem tipu kose

Izaberite odgovarajuću njegu za svoj tip kose!

Nova Hairmilk linija

Potpuna NIVEA njega za svaki tip kose

Struktura kose razlikuje se od osobe do osobe: suha i oštećena kosa treba potpuno drugačiju njegu od normalne kose. Uz NIVEA Hairmilk liniju možete izabrati točno onaj šampon i regenerator koji odgovaraju vašem tipu kose.

nivea-hairmilk-njega-kose

Za obnovljenu, podatnu kosu koja je puna života

Bilo da imate tanku ili normalnu kosu, sve što joj je potrebno dobit će s novom linijom NIVEA Hairmilk. Njena kremasta, lagana formula lagano obavija svaki pramen kose i obnavlja kosu ne čineći je teškom - revolucija u segmentu obnavljanja oštećenja!

No što zapravo mislimo pod obnavljanjem? Obnavljanje je usmjereno na svaku pojedinu vlas koje obnavlja iznutra. Nije više riječ o površinskom popravljanju oštećenja.

Formula blago čisti i jača kosu iznutra te joj pruža snagu. Mliječni proteini osnova su ove formule: riječ je o prirodnim sastojcima koji jačaju kosu iznutra i oživljavaju je kako bi bila podatna na dodir. Osim toga, formula sadrži Eucerit® i ulje makadamije. Ulje makadamije poznato je po tome što prodire duboko u kosu i time povećava njezinu elastičnost, a Eucerit® obavija površinu kose i tako je štiti od vanjskih utjecaja.


Inovacija

Prava ikona u svijetu njege kose

hairmilk_normalna-husta-kosa

Više od 100 godina iskustva u njezi kose

NIVEA Hairmilk linija šampona i regeneratora za tanku i normalnu kosu kombinira ono najbolje od naslijeđa i inovativnosti: za kosu koja je obnovljena, prekrasna i puna novoga života.

Prvi Hairmilk proizvod smo lansirali davne 1912. godine. Nova NIVEA Hairmilk linija je nadahnuta našim naslijeđem, no prilagođena je suvremenim potrebama žena. Odsad možete uživati u njezi prilagođenoj upravo vašem tipu kose - izaberite šampon i regenerator za tanku ili normalnu kosu!
Vjernost NIVEA proizvodima

Povratak korijenima

hairmilk-inovacija

Nadahnuće iz prošlosti za prekrasnu i zdravu kosu

Svojom novom plavom linijom za njegu kose NIVEA kombinira više od 100 godina stručnosti u njezi kose s aktualnim inovacijama - kako bi Vašoj kosi dala novi život. Još 1912. NIVEA je pomagala ženama da postignu prekrasnu i zdravu kosu - proizvodom koji dijeli ime s NIVEA inovacijom: hairmilk.


Razgovor sa stručnjakom

Novi član linije za njegu kose više je od običnog šampona!

Razgovor s Juliom C. Frankenberger, globalnom direktoricom marketinga za NIVEA Hair i dr. Christianom Freseom, voditeljem laboratorija za NIVEA Hair, Odjel za istraživanje i razvoj, Beiersdorf AG.

intervju-hairmilk

Julija C. Frankenberger, globalna direktorica marketinga za NIVEA Hair

Po čemu je NIVEA Hairmilk linija šampona i regeneratora tako posebna?

Nova NIVEA Hairmilk linija ima dvostruko djelovanje, koje je želja brojnih kupaca sa suhom i oštećenom kosom: obnavljanje kose bez otežavanja. Razvili smo formulu koja je bogata i učinkovita, ali istovremeno i lagana. Ona obavija svaki pramen kose te ga oživljava i čini punim energije.

Dakle, formula je bogata i obnavlja kosu, a pritom je ne otežava. Kako ste to postigli?

Ključni sastojci su mliječni proteini: to su prirodni sastojci koji jačaju kosu iznutra i pružaju joj novu snagu. Mliječni proteini također intenzivno zaglađuju površinu kose, čime se postiže podatnost koju možete osjetiti. Osim toga, formula sadrži Eucerit® i ulje makadamije. Eucerit®, takozvani „lijepi vosak“ koji posjeduje i razvila ga je NIVEA dobiven je iz prirodnog vunenog voska. Pruža optimalnu zaštitu od vanjskih utjecaja jer štiti površinu kose tako što je zaglađuje i obavija. Osim toga, pruža kosi prekrasan sjaj. Na kraju, ulje makadamije prodire duboko u kosu i tako poboljšava njezinu elastičnost. Zahvaljujući toj kombinaciji kosa je dubinski obnovljena, bez osjećaja težine.


Koliko često trebam koristiti NIVEA Hairmilk šampon i regenerator da bi se vidio i osjetio obnavljajući učinak?

NIVEA Hairmilk proizvodi su veoma blagi i ne isušuju vlasište - stoga su prikladni za svakodnevnu uporabu. Najbolje rezultate postići ćete zajedničkim korištenjem NIVEA Hairmilk šampona i regeneratora prilagođenom vašem tipu kosu. Razliku ćete osjetiti i vidjeti već nakon prvog pranja jer će kosa biti oživljena te puna energije i sjaja!

Pakiranje izgleda drukčije od ostalih NIVEA proizvoda za njegu kose. Zašto?

Sam oblik bočice u skladu je s pakiranjima ostalih NIVEA proizvoda za njegu kose - dizajn je moderan i jednostavan, a istovremeno poseban i ženstven. Budući da je NIVEA Hairmilk linija nadahnut proizvodom Hairmilk iz 1912. - dubinskom i učinkovitom, no blagom sveobuhvatnom njegom - oslanja se na naše naslijeđe. Upravo smo zato odabrali prepoznatljivo plavu NIVEA boju. Naziv je također veoma važan aspekt. Posebno je osmišljen za nove proizvode i također je nadahnut našim naslijeđem - kutijicom NIVEA kreme. Međutim, interpretiran je na atraktivan i ženstven način. Kupci koji su ocijenili novu liniju potvrdili su njezinu atraktivnost i ženstvenost - i povrdili pozitivne emocije koje izaziva. Kombinacijom naslijeđa i moderne interpretacije postiže se visoka razina prepoznatljivosti i jedinstvenosti u kategoriji.