nivea-obitelj-q10power

PRIDRUŽITE SE NIVEA OBOŽAVATELJICAMA

I osvojite bogate NIVEA nagrade!
Više o natječaju

TRAŽIMO NIVEA OBOŽAVATELJICE

Proslavite s nama 20 godina koenzima Q10 u NIVEA kozmetici! Fotkajte i ocijenite svoj najdraži NIVEA proizvod s koenzimom Q10, a mi ćemo čak 30 sretnica nagraditi bogatim paketom iznenađenja s NIVEA proizvodima! To nije sve - vaše mišljenje pročitat će cijela Hrvatska!

klub-obozavateljica-nivea

Kako sudjelovati?

Napišite svoje mišljenje i pošaljite nam svoju fotku omiljenog NIVEA proizvoda s koenzimom Q10 do 11. 11. 2018. u ponoć i možda baš vi budete među 30 sretnica koje će osvojiti NIVEA paket iznenađenja! Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Nagradni natječaj

OSVOJITE NIVEA PAKET IZNENAĐENJA

Tražimo vaš omiljeni NIVEA proizvod s koenzimom Q10! Jesu li to dnevna i noćna krema za lice, perlice protiv bora, mlijeko za čišćenje lica, krema za ruke ili božanstveni losioni i mlijeka za tijelo? Ovo je vaš kreativni trenutak - napišite kratku ocjenu i pošaljite nam fotkicu svog omiljenog NIVEA proizvoda s koenzimom Q10!

 

Napišite svoje mišljenje o omiljenom NIVEA proizvodu s koenzimom Q10:

Priložite fotku recenziranog NIVEA proizvoda. Zapamtite: što kreativnije, to bolje! ;)

Ne zaboravite ispuniti obrazac s osobnim podacima:

* Ovo polje je obavezno.
NIVEA obožavateljice

PROČITAJTE MIŠLJENJA NIVEA OBOŽAVATELJICA

Evo što su pobjednice natječaja rekle o svojim omiljenim NIVEA proizvodima. Želite i vi podijeliti s nama svoje mišljenje? Svakako sudjelujte u nagradnom natječaju – vašu odanost bogato nagrađujemo!

nivea-kolekcija

Najviše me očarao Hairmilk Natural Shine regenerator za beživotnu kosu. Jednostavno predivno miriši, kosa je meka i mirišljava i najvažnije, mogu se normalno rasčešljati bez da ostanem bez pola kose :) Savršen!

Lina Janković, Belica

Nivea MicellAIR me očarala jer savršeno uklanja sav makeup pa čak i vodootpornu maskaru i tuš koje volim koristiti ljeti. Dovoljna su dva poteza blazinicom natopljenom s micelarnom i sav makeup s očiju nestane u trenu.

Maja Grgurević, Slavonski Brod

Nivea proizvode koristimo svakodnevno i za djecu i za nas. Naravno da su nas ovoga ljeta najviše očarale kremice koje kombiniramo kako želimo, no i ostali proizvodi su odlični. Pružaju najbolju njegu za naše blizance, i ostavljaju prekrasan miris na koži i kosi. Volimo Niveu! :)

Karolina Makaj, Garešnica

JOŠ NIVEA NOVITETA I SAVJETA

Otkrijte koji NIVEA noviteti vas čekaju na policama i pročitajte naše savjete!

Zanimaju vas noviteti?

nivea-obozavateljice-novo

Otkrijte nove NIVEA proizvode za savršenu njegu kože, lica i tijela!

Pročitajte odlične NIVEA savjete!

nivea-savjeti

Provjerite naše praktične savjete za svakodnevnu njegu.

Saznajte prvi za nove proizvode, posebne ponude i nagradne igre

* Ovo polje je obavezno.